Cookies na ndihmojnë për të ofruar shërbimet tona. Duke përdorur këto shërbime, ju pranoni përdorimin e cookies. Informacione të mëtejshme
About us

FindHome

Kompania FindHome u themelua në vitin 2018 dhe arrin në rrjetin e madh përmes një faqe interaktive dhe të lehtë për ta përdorur. Pasioni dhe dashuria për punën e tij, të kombinuara me profesionalizëm dhe seriozitet, janë një garanci për cilësinë dhe një shërbim që tashmë ka bërë shumë konsumatorë më shumë sesa të kënaqur.
Banesat thithin idetë, energjinë e atyre që fillimisht i kanë projektuar dhe më pas kanë jetuar në to. Shumë banesa janë të një bukurie që kufizohet në përsosjen në përputhje me pjesën krijuese të qenies njerëzore. Banesat që ngrenë frymën e atyre që jetojnë atje, duke përmirësuar marrëdhëniet jo vetëm mes bashkëjetuesve, por edhe me veten. Kontributi juaj është i paçmuar për të gjithë, në rritjen e cilësisë së bukurisë në jetën bashkëkohore!

Orari i hapjes

09:00 19:00

Pozicionimi ne harte

Tirana

1001

Rr. Ismail Qemali Tiranë, përball Bankes BKT